Höstträff med Caravanklubben

Så var det återigen höst, och dags för Caravanklubbens höstträff, detta år på Gröna Uddens camping i Mariehamn. Vi åkte dit efter jobbet på fredag kvällen, och åt lite middag för att sen basta och doppa oss i sjön.
En trevlig kväll.
Idag (lörd) sov vi länge och efter frukost en promenad in till stan för att se om det var någe folk där. I helgen är det ju dels Shoot out (race med snabba båtar) på Slemmern samt Paf Open. Lillstrumpa var bollkalle på volleybolltävlingarna här på "arenan". Vädret har varit kanon ända tills nu... mulet, blåsigt och lite ruggigt. Även några regndroppar vågade visa sig.
Här är en av de extremare båtarna, finnen Sami Seliös båt eller ska vi kalla den farkost?? De flesta andra var lite "mildare" i framtoningen och högst troligt också i farten.

Vi hade starten av banan utanför campingen men det var ju på lite håll så en kikare var at rekommendera.






Några glada campare uppradade längs stranden för att se båtarna då de startade och drog iväg. Den ena snabbare än den andra.
Snabbast var nog nästan lilla Bella vovven då hon fick sina små tokryck och drog några race runt alla som satt där .
Som sagt, regnet kom på besök - lite trist då det var tänkt att vi skulle ha långbord och äta middag tillsammans alla.




Lilla Bella fattade mod till sig och vågade sig fram till stora lurviga Yazze (hoppas namnet blev rätt). Kul att leka och små retas med honom tyckte hon nog!

Nu får vi allt börja dansa soldansen.... för regnet det droppar sakta på taket.

1 kommentar:

  1. Bella gör som My får ett tokryck och då är det inget som är ivägen bara racar runt. Men ett trevligt sällskap är det.
    Nils & Birgitta
    http://carthago.bloggagratis.se/

    SvaraRadera