Rock Off festival

Som sagt det är Rock Off festival i stan och våra ungdomar vill ju förståss vara där på kvällarna. Ibland blir det fnurrigt med logistiken ;-) vad gäller skjutsar, hämtningar, sovar här och sova där, bilar osv så några kvällar har vi varit in med husbilen. Även om man inte har övernattat alla gånger så har man i alla fall haft nånstans att vara medan flickorna är på språng. Man kan koka sig kaffe, gå på toa, se på tv/film eller bara ligga och läsa.
Här har vi parkerat på parkeringen mellan Von Knorring och Lilla Holmen. Här kan vara en hel del passage av folk och även festande ungdomar och bilar som kör så det är ingen bra nattplats om man gillar att sova nattetid :-)


Men man har ju rätt fin utsikt därifrån ändå.
Lite synd är det att Mariehamn inte har några direkta ställplatser.












Bella sitter bra och spanar ut på utsikten.
Finns mycket att titta på i stan.












En sen kväll kom barna på att de skulle sova hos vänner i stan, och de behövde lilla Polon på dagen efter sen, så istället för att mitt i natten åka ut till Sund och sova några timmar för att sen Henrik skulle köra in Ninni tillbaka till stan till jobbet kl 7.30 så sov vi helt enkelt i stan - väldigt praktiskt att ha huset med sig!
Då tyvärr en hel del parkeringar är tidsbestämda i stan så ställde vi oss här, intill kyrkan. (för ca 5 timmars sömn innan man beger sig igen behövs inte så avancerad plats)
Nära på jobb hade Ninni i alla fall, 2 minuters promenadväg - och Henrik drog iväg ut till sitt jobb...
Husbil är bra många gånger.











2 kommentarer:

  1. I de här tillfällena är husbil obetalbart. Också när man hälsar på vänner, då har man också sitt lilla hem med sig och drar sig tillbaka när helst det passar. Så många fördelar det finns egentligen. 3 M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst Seniorerspekulerar - praktiskt på så många sätt.
      Det finns de som slänger ur sig det ena och det andra om husbilar, allt från sniglar, till snyltare och snåljåpar och tattare - men de har bara inte förstått hur härligt avkopplande, fritt och praktiskt det är.
      Det är bara synd om dem som inte förstått det :-)

      Radera