Caravanklubben 10 år

och det passade vi på att fira med ett jubileum som hölls på Tjudö byagård. Det slöt väl upp omkring 66-68 personer sist och slutligen. Bra eller dåligt tål att funderas på då det är i runda slängar runt 370 medlemmar i klubben. Men det är ju så att det  passar aldrig alla samtidigt.
Många hade med sig sina husbilar / -vagnar som nattlogi och det är ju praktiskt och bra.
(har dock inte lyckats fånga alla på bild)
Det bjöds på god mat. Förrätt som bestod av snittar med skagenröra (?) och till varmrätt var det buffe med bl a ris, kyckling, såser, grisinrefile´och potatisgratäng samt sallad. Efterrätt var frukt och glass och senare kaffe och tårta. Senare ut åt natten blev det lite varmkorv som nattmat. Jättegott allting och ett stort tack till Wirrans Thaihouse som lagade maten!
Musiken stod Jonny och Maria Boman för - bra blandning det också och höll även igång med snapsvisor och annat mellan maten.
Jag var verkligen inte så flitig med kameran under kvällen så det blev väldigt få bilder tagna. Men hade inte riktigt tid då vi hjälpte till med lite avdukning osv.
Utåt kvällen blev det dans för hela slanten och dansgolvet fylldes till bredden. Lite lotteriförsäljning som sig bör och en Tallinn kryss var ju inte helt fel att kamma hem.

Tiden går fort när man har roligt och snart hade en helg gått igen. Hösten närmar sig.

6 kommentarer:

 1. Alltid trevligt med träffar, även om inte så många kom så är det trevligare med en liten grupp än en stor. Man lär känna varandra på ett annat vis. Så fort det blir över 10-15 bilar så blir det grupperingar. Det har inte blivit några träffar för oss den här sommaren/hösten får se till att bättra oss till nästa år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja visst det är lite trevligt som sagt. Ja blir egentligen mer gemytligt i lite mindre gäng - eller visst kan det ju givetvis vara trevligt och mysigt med flere hundra gäster också men det är som man hinner prata med lite fler och umgås på ett annat sätt då man är färre. Men men...

   Radera
 2. Vi har varit på två träffar med Kabeklubben samt många av Husvagns- & Husbilsklubb Gemenskaps träffar. Det har gett mersmak varje gång. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Matts! Ja det är skoj. Klubben brukar ha en höst/vårträff också varje år. Detta blev mer ett jämt firande/jubileum. Lyckat blev det och som du säger, visst ger det ju mersmak. Man får lite ideer till fler gånger kanske osv

   Radera
 3. Så trevligt med träffar! Ha dé fortsatt bra! Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Kul att träffa likasinade! Husbilen är till att användas året om.
  Hälsningar
  http://husbilochresor.com/

  SvaraRadera