En par vändor hemöver och till stan igen

Vi har varit hem några vändor, till affärer och handlat lite och tja...så hamnade vi i stan igen. Så länge Ninni har semester och Henrik jobbar så är det rätt skönt och enkelt att husera i stan. Snart kommer vardagen emot igen så man får passa på.
Ninnis föräldrar var i stan med sin båt och i båthamnen hade också en båtförsäljare lite demonstration av båtar och här är Henrik och Stig på väg ut och provåka en av båtarna.
Ninni och Ulla-Britt satt i solen i båten och njöt under tiden.
Den årliga Röda Korsmarknaden besökte vi på lördagen och här är en inte allt för bra bild från paraden då de tågade genom stan. Var lite oförberedd med kameran så det blev som det blev.


Gamla bilar, folk iklädda lite gammaldags kläder och allmänt trevlig stämning brukar det vara på RK marknaden.
Mycket folk brukar besöka den och att köpa sig lite Ålandspannkaka, våfflor, bullar, varmkorv och en myckenhet annat och veta att pengarna går till bra ändamål är ju inte fel.I badhusparken var på lördagen också Fordutställning med allehanda äldre och nyare Fordbilar. Vi tog givetvis en sväng där via också.
Efter middag på Sea Point restaurang tillsammans med UB och Stig njöt vi av lite vin i deras båt, och såg kvällen sakta lägga sig till ro.
Lyssnade på härlig go musik vid Ångbåtsbryggan, där Fullt Hus spelade två kvällar. Gammal, hederlig och go rock a´la 80-tal. Ja lite blandat men en perfekt blandning om ni frågar Ninni :-)Ja dagarna går, solen lyser även om det kom en snabbvisit av lite åska och nån regnskur på söndagen - men det gick ganska fort över, dessutom passligt då vi ändå var hem och pysslade lite.
Hundpromenader, fika, besök av ena dotran, strandhäng och "bara vara" är en del av det vi pysslat med senaste tiden.
Idag (måndag) har vi haft åtminstone 29 grader i skuggan, kanske mer men kollar ju inte termometern hela tiden ;-)
Hoppas ni har det gott!!
God fortsättning.


1 kommentar:

  1. Fin bildkavalkad och en påminnelse om våra fina dagar på Åland, men då var det Sjödagarna! Länkar till vår blogg och inlägget där: http://husbilen-ellen.blogspot.se/2014/07/jan-karlsgarden-bomersund-prasto-ekero.html
    Elisabeth

    SvaraRadera