Sommartripen går mot sitt slut

Ja en ny  morgon i Uppsala med frukost och promenad för vår del och för svärfar var det dags för dagen D så att säga för hans ingrepp. Vi lunchade och fikade med Henriks mamma under tiden och förhoppningsvis gick tiden lite fortare för alla på så vis.  Det drog ut lite på tiden och de fick en extra natt i Uppsala medan vi åkte ner mot färjan hem till kobben Åland.
Det är alltid lite kluvet att fara hem från en fin resa.
Vi trivs ju i husbilen och tycker att det är livet - det är vår rullande sommarstuga, där kan man slappna av och slipper tänka på vardagen så mycket. I husbilen tar man mera den som den kommer.
Men likväl behöver vi ju hem till kattorna (fastän de haft det bra med alla sina kattvakter som verkligen varit snälla och hjälpsamma), hem och tvätta lite kläder och göra allt det här dagliga som behöver fixas och skötas. 
Riktar ett stort tack till kattvakterna - syster Sussi och hennes Tommy samt Catrin, till Ulla-Britt och Stig, Allis och Kå för att ni sett till våra jamare och även klippte djungeln här ute. Ni är alla guld värda. Tack!

Summa summarum har vi haft en fantastisk resa till Tyskland, en kort tur in i Österrike, Danmark och så Sverige. En resa där vi fått se så otroligt mycket att allt går inte att beskriva här men det finns inom oss. Vi har slappat, njutit, ätit och druckit gott. Vi har åkt bil så rumporna blivit fyrkantiga endel dagar och gått så fötterna nötts någon cm tunnare någon annan dag. Alla sorters väder har vi också haft, ja förutom snö då som vi bara såg på håll. 
Nu är vi hemma igen och snart väntar jobbet igen, och då blir det återigen bara kortare turer som hinns med - men inte heller de är ju fy skam. 

Hoppas ni alla haft en skön semester, eller får en skön semester ni som har sen semester och snart får ledigt. Njut av livet gott folk.


1 kommentar:

  1. Tack för att vi har fått följt med er på avstånd, ni har sett ut att haft det skönt.
    Kram Yvonne

    SvaraRadera