Husbil blev flyttbil 17-18/9

Som vi säkert tidigare nämnt så studerar ena av våra två underbara döttrar i Norrköping. Till att börja med var det knepigt att få tag i boende så hon bodde inneboende ett tag tills det plötsligt löste sig, och hon fick en lägenhet i gamla vattentornet. Således blev det att köra flyttlass, möbler och pynt, kläder och pryttlar.
Båda våra föräldrar samt vår yngsta tös följde med och hjälpte till. Henriks föräldrar hade bäst utrymme att packa saker i sin husbil så den var rejält packad - dock överskreds inte lastvikten ifall nån funderar på det. Även vi hade en del prylar i vår... Praktiskt med husbil!
Denna bild är lånad fr nätet men lite coolt är det, tornet. 
Tacksamma för alla armar var vi verkligen, då det fanns en vägbom som ingen hade nyckel till, som gjorde att det blev ett sjujäkla bärande. Helt otroligt vad vi bar, bar, stegade i trappor, bar lite till. Hon bor trots allt på vån 11 😃 . Men bra utsikt förståss. 
Sovloftet ... Högt dit upp var det och bara en stege att ta sig upp med men det gick bra att få upp sängen dit ändå. Här står Henriks mamma och kikar ner på lyan.
Vi i husbilarna nattade utanför på en parkering som hör till en skola av nåt slag och då det var helg och ingen aktivitet på skolan stod vi inte ivägen för nån heller. 
Dagen efter.. Rörigt bland alla saker men det får hon pyssla på med själv efterhand sen. Äter lite smörgåstårtelunch innan vi drar oss hemöver igen. 
Så som sagt - husbil är praktiskt till mycket! 

5 kommentarer:

 1. Det var kul att se. Härligt att komma upp och få fin utsikt. Och nära till parken och titta på ett bra fotbollslag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Nils-Åke - hon verkar trivas och Norrköping verkar va en mysig stad.

   Radera
 2. Vi var på visning i vattentornet, när de precis byggt om det till lägenheter. Såg väldigt fint ut. Vi tycker om Norrköping och staden har ändrat karaktär till det positiva i.o.m. att Campus kom hit. Hör av er när ni kommer hit någon gång, så vi får chans att träffas. Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Hoppas det fanns hiss! Vacker utsikt där.

  Jag gick på Handelsgymnasiet i Norrköping 1945-47 och
  bodde inneboende. Spelade handboll for IFK.
  Trivdes jättebra.

  Ruth i Virginia

  SvaraRadera