En tur utan mål (22/3-17)

Vaknar till en riktigt blåsig dag, det riktigt river och ruskar i husbilen men vi har det varmt och gott. Äter frukost och tar sen en promenad som vi brukar för att utforska omgivningarna.

Här är bruksmuseet i Nävekvarn.Forsande vatten ...


I denna lilla "grotta" så fanns ett slags kraftverk som användes förr i det gamla brukssamhället Nävekvarn.Efter att ha gått några kilometer och luftat oss och bokstavligen blivit blåsta så åkte vi iväg. Rullade i maklig takt mot Säter, och tog den lilla landsvägsfärjan över mot Skenäs. och marcherar vidare in mot Norrköping.När vi är i närheten av Norrköping så ville vi givetvis åka och hälsa på dottern och hennes pojkvän där. Strosade en liten sväng där och bjussar på ett tyvärr allt för suddigt kort - men det är ju gratis ;-)


Henrik ville och titta i en husbil/husvagns affär, givetivs såldes det lite tillbehör där också, och det var en förpackning "toatabletter" som stod på inköpslistan denna gång. Fanns förstås många fina bilar med lika fina prislappar.Åkte via Katrineholm men ödslade ingen destomer tid där utan drog mot Skjulsta (i närheten av Eskilstuna) där vi tog kväller. Ännu en fin nattplats vad gäller utsikten.

Råddar ihop lite middag, som idag fick bli kycklingfile med sötpotatispommesar.
Gott vart det och mätta blev vi, idag igen.

Efter maten blev det lite data"jobb", och sen ut på promenad. Hann inte gå så långt innan det började både regna, hagla och blåsa upp riktigt ordentligt - tack och lov så varade det inte så länge men hann sitta inne i husbilen en stund på kvällen, se på tv, ta ett glas vin och lyssna på busvädret utanför innan det lugnade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar