En tur ut i det grå. Dag 7

Vaknar till en rätt så kall morgon, eller allt är ju relativt, men det kändes kallt när man ännu inte vant sig med lite "vinter".
-7 grader visade termometern idag.
Tog en promenad i det fina vädret efter lite kaffe, det viktigaste på morgonen.
Kändes verkligen som en skön morgon, perfekt på nåt sätt. Låter klyschigt och överdrivet men riktigt mysigt och härligt att promenera i lugnet, vid vattnet, solskenet, lite vitt på marken, knaster under sulorna och i övrigt helt lugnt.

Leker lite, och försöker fånga dagen...på bild...
Vår prinsessa, och min "terapeut", promenadkompis och en som alltid är glad oavsett om man varit borta 5 minuter eller 5 timmar.
Hur klarade man sig utan hund?

Lugnt var ordet, inte en krusning på vattnet.

Skoklosters slott, nu i dagsljus.
Riktigt fint även i dagsljus.
Synd det inte var öppet så att man kunde gått in och fått sig en liten historielektion. Men en annan gång kanske.
Från en annan vinkel.
Strosade runt, kors och tvärs i området. Fanns även längre vandringleder för den som kände för en si så där 15-20 km runda. Men det kände inte Ninnis tassar för idag.
Kyrkan i byn så att säga.
Nära slottet, vackert på en kulle vid vattnet - syns inte på denna bild dock men bjussar på den ändå.
En ro-fylld bild skulle man kunna kalla det, ro-ligt sagt va? Till och med Ro-lling Stones skulle bli lugna och avslappnade här och kunna ta dagen med ro. Efter vår promenad så ro-llar vi vidare med vår lilla Knasbil.

Vackert vitt på träden idag på sina ställen idag.
Vackert mot den klarblå himlen.

Åkte till Norrtälje då det ju är dags att dra oss hemöver då vi ska med Rosella hem till kobben ikväll.
Vi strosade lite i Norrtälje också och gick på en kinesisk restaurang och åt lite lunch.
Mat så det hade räckt för 3-4 st personer tror jag.
Rätt så mätta blev vi, eller Ninni hade kunnat ha lite mer scampi på sin rätt men...fick peta in desto mer grönsaker istället.
Men vidhåller nog att indiskt är godare, liksom mexicanskt, om man ska välja :-)

Fördriver tiden med att strosa i några affärer, köpa lite smått och gott, bra att ha saker innan vi sätter oss i bilen, far och äter pizza innan vi drar ner mot färjan.
Ska hinna rasta vovvelufs innan vi kör ombord.
Vi har haft en skön resa på en vecka. Hunnit se lite av fina Öland, två fina julmarknader, slott, fina vyer mm
Vädret har ju varit lite grått men inte nåt regn att tala om, sista dagarna blev ju riktigt kanonfina så här i slutet av november, med solsken och även lite vitt på marken.
Har haft det skönt, sett nytt, slappat, umgåtts och myst och ätit en massa och gått en himla massa. En helt bra resa helt enkelt. Snart kallar jobbet igen och det tar nog ett tag innan vi far ut på någon husbilstur igen.
Ni får alla ha det så bra så länge! Tjingeling från Knasen med besättning.

7 kommentarer:

 1. Waow, vilka fina bilder! Vintern kan vara väldigt vacker tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!Synd att inte syntes något spöke!

  SvaraRadera
 3. Hittade hit nu, och ser att här måste jag kolla runt lite. Många fina foton!

  SvaraRadera
 4. Hej vänner, jag heter Laura Antonio från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb. Jag är väldigt glad för er alla eftersom jag har hittat samma lycka i mitt liv bara igår morse. För några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt kontor, läste jag en kommentar publicerad av en dam från Madrid sa hon att en man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad och försök att kontakta samma Dr.Oduduwa för brådskande lösning för att återställa tillbaka mitt brutna äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett e-postmeddelande till Dr.Oduduwa, jag får omedelbart svar från oduduwa email
  han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. Han efterfrågar både kärlekspartners bildbild och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävs för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att Oduduwa lanserade kärleksspelldelen aktiverad, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han var känner mig väldigt ledsen, jag förlåter honom och tackar honom för att han kommer tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man hem hem för att träffa mig och våra två underbara barn, idag äter vi gärna middag tillsammans och delar trevliga stunder. Jag är så tacksam och tacksam för Dr.Oduduwa, stor kärleksspell, som återställde tillbaka min lycka i livet. Jag rekommenderar gärna honom för alla som går igenom liknande kärleksrelaterade problem eller äktenskapskris.
  Oduduwa Love Spell-delen arbetar snabbare än väntat inom två sekunder, det tar tag och det finns inga biverkningar. här oduduwa personlig kontakt: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  Love Spell böner fungerar "mer bättre och snabbare omedelbart resultat för desperata och bestämda individer som försöker återställa sin kärleksförhållande kan snabbt kontakta Dr.oduduwa har brådskande hjälp att lösa följande livsproblem, ...
  * Magic spell-del till WIN GAMES (lotto vinnande spel)
  * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
  * Stava charm att skilja din kärlekspartner
  * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  - Traditionella rötter och örter läker blodcancersjukdomar, botemedel mot högt blodtryck och andra kroppssmärtor.
  WhatsApp mobil .: +79268011965

  SvaraRadera
 5. Jag läser en kommentar online blogg från en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar en sann kärlek (pojkvän) (Herr Rätt), jag skickar ett mejlmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig , jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också. Jag hade turen att jag kom över oduduwa email {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} kontakta på ett blogginlägg. Idag berättar jag med glädje och lycka till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stava på min vägnar för att återställa min ex-make med hans stavning av magi och kärlek-encharntment stavning. Jag är gift över 6 år, äktenskapslivet är ibland litet och bittert, men nyligen var mitt äktenskap så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att skilja sig, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med goda gåvor av kärlek och vi håller båda loven att leva tillsammans för alltid. Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig dåligt längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är vad det känns).
  Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att detta kommer att fungera för dig också, 100% säker.
  kontakta honom genom sin personliga e-postkommunikation.
  Dr.Oduduwa har befogenheter att lösa följande förhållande kärleksproblem;
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi - FRUKTER OF KVINNOR
  * Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
  Internetåtkomst hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande informationslösning till livsproblem, jag är väldigt glad att hitta lösningar på min relationskris.

  SvaraRadera