Åland - Norrköping 15/10 -19.

 Gender reveal var det dags för denna husbilstrip.

Vi hade den otroliga lyckan att på en grillfest med alla nära och kära under sommaren få veta att vi skulle bli mormor och morfar i februari. Vilken otrolig lycka! 

Så nu ska vi till Norrköping på en liten sk gender reveal då de ska avslöja könet på bäbisen. Vi hämtar upp yngsta dottern Jennis och far tillsammans med Lille Skutt mot Norrköping. Efter en lunch i Nyköping, på en indisk restaurang där så rullar vi vidare. Hämtar upp stortösa i Smedby vid hennes jobb och åker hem till dem. När Nettis sambo Jesper samt Jespers mamma, brorsa samt hans mormor och morfar kommit så åker tårtan och kaffe fram. 

Tårtan var vit på utsidan, men antingen blå eller rosa inuti. De hade vid ultraljudet bett läkaren/barnmorskan att inte säga vad det var för kön utan bara skriva ner på en lapp som sattes i ett slutet kuvert som i sin tur gavs till konditorn på bageriet. De gjorde sen "rätt" färg på fyllningen inuti tårtan. 

Fyllningen var som ni ser på bilden ovanför, blå. Det blir en en liten grabb. Kul! 
Såklart kul oavsett om det blir kille eller tjej, men trevligt och kul sätt att berätta könet tycker vi.
Här på bilden ser ni våra underbara töser!
Namnet avslöjade de också, fina namn ska gossen få. Vårt barnbarn ska heta Dante och andra namnen/mellannamnen blir ett namn från sin farfar och ett från sin morfar. Så fint!
Efter fikat och en massa babbel så åkte vi till Pinchos och åt allihopa. Gott och mycket trevligt.
Lite spel och bubbel efteråt innan vi går ner till husbilarna vid Himmelstalunds minigolf. Trötta, nöjda och tacksamma för dagen somnar vi alla gott. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar