Dag 8 lö 22/4

 Rastpl Gyllene Uttern -> Örebro -> Västerås -> Öresundsbro


Far från nattplatsen till Biltema i Örebro där Henrik skulle köpa ny vidvinkelspegel då den förra beslutat sig för att lämna oss så att säga.

Flickorna (eller tanterna) väntar i bilen och både Bella och Ninni blir glada då han kommer ut med Biltemakörv! Vill man ha korv så får man nu för tiden hälsar Bella.



Via en mack och mata Knasen lite, och det är ju strålande sol och 20 grader varmt även idag så lite glass satt fint - det tyckte även Bella.




I middagstid har vi rullat in i Västerås och söker upp Farmen Eddies burgerrestaurang.

Han pratade ju så mycket om burgarna där mm i Farmen så varför inte testa?



Henrik tog Storböndernas storbonde burgare medan jag tog en Flying chicken eller vad den hette. Vi tog också varsin "sidekick" vilket visade sig vara väldigt rejält tilltaget om vi säger så - vi blev mer än mätta.




Käk.

De hade också förutom vanlig läsk lite (iaf för oss) nya sorters dryck. 

Maten var dessutom ekologisk.

En riktigt trevlig prick var han Eddie. Brudde sig om och såg alla. Tänkte först om han tog fel på person då han hälsade som om han kände oss.  Vi berättade att vi varit med husbilen ut till Farmen och tyckte det var kul att vi hittat dit osv. Då vi frågade om det var ok att ta ett kort så svarade han: "självklart, men du måste ju vara med, annars är det ju ingen ide"  så fick det bli.

Har man vägarna förbi och är burgarhungrig så vik in! 

https://hamburgeriet.nu/




Åker mätta och belåtna vidare och hamnar i Öresundsbro. Där tar vi kväll vid en liten kanal/å. Tar en promenad i omgivningarna och slappar sen framför Let's dance.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar