Vi funderar

på att tillsammans med vännerna i husbilen Snigelfia åka och besöka Estland och Lettland i april.
Har som alltid då man har barn i skola inte så mycket tid att spela med annat än skolloven som inte är allt för långa, men man tager vad man haver sa Kajsa Warg.
Ni som varit och husbilat i Estland och Lettland får gärna tipsa om allt mellan himmel och jord. Allt från vad man inte får missa, vad vi ev bör "akta" oss för, tips på trevliga campingar eller ställplatser osv.
Jag beställde boken "Vi campar i österled" som är skriven av Margareta och Bobo Jonilson och hittas på www.nomadliv.se Den är intressant, lättläst och har många tips, ideer och råd samt egna personliga berättelser som gör det  trevligt att läsa den! Hittas här ifall du vill köpa den eller läsa mer om den. Kan nog ha nytta av den innan resan.
Självklart letar man runt på nätet och fladdrar med öronen när folk berättar om sina upplevelser från resor.
Planerandet är ju nästan halva resan :-)

4 kommentarer:

  1. Kolla på vår blogg Juli 2009 då vi var i Esland och Lettland
    Mv
    Nisse & Birgitta

    SvaraRadera
  2. Ja det var intressant att läsa er blogg

    SvaraRadera
  3. Visst är det kul att planera! Jag har varit i Estland (3 ggr), Lettland (2 ggr) och Litauen (1 gång). Dock inte med husbil... Låter som en spännande och intressant resa tycker jag!

    SvaraRadera
  4. Om ni är med i Husbilsklubben, kan ni se vår resa till Lettland, Estland och Litauen 2008. Annars kan du maila mig så får du en pdf-fil. vi har bara positiva erfarenheter.

    SvaraRadera