En helg på klubbcampingen

blev det denna helg för oss! Man måste ju passa på när man har ledig helg och inte så mycket annat planerat. Man hinner nog sitta hemma och låta mossan växa ännu i vinter!
Vi åkte i fredags i mulet och disigt väder, efter jobben, ut till Möckelö för en campinghelg.
Kan säga att det inte direkt var fullt på vår lilla klubbcamping denna helg. Kanske många lagt upp sina bilar och vagnar för vintern, kanske hade de annat för sig eller så avskräckte fredagens väder.
Men tillsammans med Snigelfia och två andra ekipage hade vi lite fredagsmys och bastu.
I Hjulius blev det tacos tillsammans med Lisen och Anders från Snigelfia. Hundbus, bastumys och även lite glögg hann vi med.
Lördagen bjöd på jättefint väder, men inte så varmt! Tog en skön promenad med hundarna, grillade lite korv, fick besök av makens bror med familj för att sen äta lite middag ihop med Snigelfiorna igen. Sen anlände några husbilar, en stannade över natten men två(?) åkte hem igen och var således bara på en snabbvisit!
I morse vaknade vi av att det kändes svalt i bilen, och maken konstaterade att gasen var slut, tydligen gått mer än man tänkt på senaste tiden men det börjar ju bli lite svalare ute och man "gasar" på lite mer värme så att säga. Vi drog oss hemöver för kalas hos min morbror för att avsluta hos makens föräldrar på middag! Ljuvliga kåldolmar blev det - så gott!!
Tackar alla för en underbar helg!

2 kommentarer:

  1. Gasen går åt rätt fort när det börjar bli kallt, tycker jag. Låter mysigt i alla fall! Vi har inte varit ute på länge med husbilen, men till helgen blir det nog en tur.

    SvaraRadera
  2. Låter som om ni hade en riktigt trevlig helg, även om det var lite kallt. Vi har ställt in vår husbil på logen nu. Måste ju titta till stugan i Sälen också...

    SvaraRadera