Underbar helg

har vi haft i sällskap av dessa tu! Snigelfias besättning. Vi åkte ut till deras stuga dit vi var bjudna på middag och bastu.
Kul hade vi som synes!









Då vi satt och slappade i bilen (och Snigelfiorna skulle  fixa middag som de sade) så ramlade de ner till viken där vi stod med husbilen och gratulerade maken i efterskott. Bla denna burk med lite suspekt innehåll samt lite annat.
Inte så farligt som det ser ut dock!







Ja här brukar vi stå då vi är och hälsar på till deras stuga. En mysig liten vik, och nära till bastun! Vädret var ju dessutom på vår sida denna helgen. Kom några regnstänk på tidiga morgonkvisten men det var innan man hade i åtanke att stiga upp så det gjordet inte så mycket.







En skön promenad med hundarna hann vi också med i det fina vädret och lugnet!
Hösen _kan_ var okay om det är såna här fina dagar men regn och rusk står jag gärna över.









Här är busarna ute på höstpromenad.
Lite fint måste man ju erkänna att det är me de gula löven.










Tillbaka från promenaden. Här på väg uppför berget vid "den kalla viken" upp till deras stuga uppe på berget. Precis in här i viken står vi sen med Hjulius - kanonfint!









Hade det gott hela helgen, åt gott, drack gott, bastade och tog ett dopp i viken  och det var 10-11 grader bara och det kändes minsann i kroppen - brrrr.
På hemvägen ska man över ett kobete, och efter någon veckas småregnande lite hela tiden så har det blivit mjukt. Har gått bra alla gånger tidigare men denna gång så var det lite väl mjukt. Hjulius stannade och stampade på samma ställe... blev "fina spår".




Tur att Anders hade sin "skogsbil" med sig istället för husbilen. Nu kunde han wincha loss oss - vilket behövdes. Man knuffar inte direkt loss 6-7 ton husbil.
Men det gick lugnt och smidigt med winchen.
Det är lite smalt genom grindhålet så det gäller att ta det sakta!







Här har Hjulius nästan passerat grindhålet men ni kan se på spåren att det är inte så mkt till godo på varje sida.
Det gäller att ha tungan rätt i munnen.
(kanske tur i oturen att man inte har lastbilskort)
Nå summa summarum har vi haft en riktigt trevlig helg! Till på köpet blev vi bjudna på svampsoppa på söndagen när vi kom hem så vi tog en tur ner till mamma och pappa och åt gott som vanligt!
Jag vill inte att husbilssäsongen ska ta slut ännu.... vill hinna ut nån gång till!








mm



1 kommentar: