Surprise...

Surprise blev det denna morgon också, måndag morgon - då det återigen kommit en del snö. Usch! Henrik körde lite snöslunga faktiskt innan vi begav oss iväg på den sk vårens första husbilsresa.
I år blev det ingen längre resa då större delen av vår vintersemester togs ut då vi åkte till Spanien i februari och firade min 40 års dag.
Nu ska vi iväg på en liten "Surprise" resa. Tillsammans med husbilen Rocky - fast det är bara den ena parten där som vet om detta...

Frun i husbilen Rocky fyller 50 år på torsdag, och utan hennes vetskap och med en hel del lur och planering så kommer vi att "råka" vara där de dyker upp... (chauffören Anders vet såklart)
I väntan på att färjan ska gå från vår kobbe så ställde vi oss i Fiskehamnen en liten stund för att minska risken att hon skulle råka se oss tex på en hundpromenad eller i övrigt.
Detta är lite kul ;-)


Så efter lite funderande och körande på måfå, så hamnade vi i Södertäljetrakten och tog nattplats här.
Efter en promenad i området tog vi kväll och slappade framför tv:n.
Skönt!


Utsikten till morgonfrukosten är inte helt fel :-)
En par lastfartyg passerade förbi på nära håll, solen sken och isarna bullrade.
Vi tog oss en promenad bland glada, hälsande "byssbor"och hästar i solskenet, men dock med lite kalla vindar och snart så rullade vi iväg in mot Södertäje "city".
Svårt att hitta en parkering för Hjulius, skulle gladeligen betalat en slant för parkering men de få som var lediga var för korta. Vi får väl som många surputtar säga, skylla oss själva att vi har för stor bil ;-) men åkte till Coop och parkerade där för vi skulle ändå handla lite mat.Promenerade runt lite och på stan var det påskpyntat med "ett antal" fjädrar, en hel del folk som njöt av solen och många ankor som solbadade på en tunna isen i "ån".Tittade på ett fartyg från Gibraltar som slussade.
Inte allt för mycket rum att spela på med.
Glad att jag inte är kapten ...
Åkte, efter att vi handlat lite mat och gott, vidare på vår färd mot "vi har ingen aning vart vi ska" .
En skylt sade "Taxinge slott" och vi tänkte - varför inte? Vi åker dit.
Det är inte så mycket öppet när vi kommer, typ ingenting. Men vi stannar och promenerar runt innan hungern slår till. Vi äter och tar en liten runda till innan vi tar kväller här utanför.
Nu inväntar vi Rocky - som är på kommande.
Ska bli intressant att se reaktionen på Lisen!
*Lurad*

Så vi önskar er en God Kväll och väntar med spänning och sätter skumpan på kylning!
Så där ja, då har de anlänt.
Hon såg nog lite överraskad ut då vi stod där då de rullade in. Skumpan var kyld - vilket eg inte behövdes då det var kallt ute :-)
Välkomna och känn dig lite lurad...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar