Talka på klubbcampingen

Efter jobbet på fredagen (26/4)  åkte vi med Hjulius till klubbcampingen på Möckelö för att denna gång lyckas vara med på talkan. Den förra gången var vi ju bortresta - på födelsedagsresan.
Vädret var hyggligt och det fixades, krattades, kördes grus och jord mm i solen, fastän vindarna ännu var kalla.
Måste väl erkänna att det mestadels var gubbarna som jobbade men tror de var rätt nöjda att leka runt med hjullastare och fyrhjulingen där på campen. Maken fick således njuta lite av sin leksak fyrhjulingen samtidigt ;-)
Njöt i solen och även hundarna tog det mera lugnt.
På lördagkvällen efter "dagens slit" blev det lite tacos då även våra barn dök upp, vilket var jättemysigt, efter det lite bastu. Sen bjussade Rocky på lite kex och ostar och annat gott och vi åt så vi rullade fram - kändes det som.


Skål på er Anders och Lisen!
Tack ska ni ha för en trevlig helg.

Söndagen kom fortare än fort, och det var dags att bege sig hemöver då vi skulle på konfirmation. Ninni och Bella promenerade iväg lite tidigare och Henrik hämtade upp oss då han plockat ihop och lastat fyrhjulingen.
Passerade denna fina utsikt, mot Mariehamn och där i bakgrunden ser vi vår fina ståtliga fyrmastade Pommern. (museifartyg)

Nu sitter vi i Hjulius och har ätit tacosrester och vem vet kanske vi stannar här ute i natt - har ju bredare och bekvämare säng här i bilen än inne...

3 kommentarer:

 1. Ni ser ju ut att ha haft en skön helg även om ni fått jobba lite också. Trevligt att avsluta dagens slit med lite god mat !
  Vi har haft husbilspremiär denna helg. Körde en tur till Skeppsdockans Camping i Söderköping. På lördagen var det lite blandat väder med lite regn och blåst men även en hel del sol. På söndagen var det däremot kanonväder med strålande sol och riktigt varmt i solen.
  På fredag i veckan (3/5) ska husbilen besiktas (måste ju ske varje år eftersom den väger mer än 3.500 kg).
  Må så gott !

  SvaraRadera
 2. Nu har vi lagt in denna sida bland våra stadiga besökare och om du nu slutar med Ninnis lilla lya, så skriver vi här istället. Vi ger oss i alla fall inte av. Tycker det är kul att höra om ditt liv på kobben som du säger och det är dessutom kul att läsa om husbilsresorna också. Så då förstår vi att det räcker med en blogg. Man kan ju bland och så precis som man vill, det ena behöver ju inte ta ut det andra. Fortsätt bara att skriva, för det tycker vi är kul. Nu har vi jobbat för fullt hör hemma för att kunna ge oss ut igen, så vi har knappt hunnit kommentera några av våra vänners bloggar. Men nu skall det bli bättre. Ha det så härligt i vårsolen, förresten i sommarsolen! Lycka till! Kramar 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp kommer att finnas här och nu blir det sommar och lite mer vistelse i husbilen. Ibland måste man ju av jobb-skäl befinna sig på kobben. Men lite semester ska vi hoppeligen hinna med. Tack för att ni tittar in och jättekul att få lite kommentarer! Sköt om er!!

   Radera