Semestrar på hemmaplan

Varit hemmavid några dagar igen, men givetvis har vi huserat mest där vi trivs allra bäst - i husbilen.
Klyvt ved, tvättat, plockat, promenerat och gjort div dagliga göromål där hemma.
Njuter av hundpromenaderna då det är sommar och sol.Dags för en tur till stan. Beställde solpaneler till husbilen så man får lite extra laddhjälp. Efter det, middag med våra barn, kul att träffas alla och gå och äta lite gott.
Cirkus Maximum har kommit till stan och även fastän barnen är stora och inte längre tjatar om att gå på cirkus så promenerade vi förbi och tittade på djuren. Bella tyckte det var jättespännande i alla fall. I övrigt är jag lite kluven vad jag ska tycka om cirkus, charmigt, kul och skickliga är de, men sen kan man ju också fundera hur mår djuren _egentligen_?
Många husbilar och -vagnar fanns det också att vila ögonen på.

Efter att ha fördrivit en dag på stan blev vi bjudna till våra vänner med husbilen Rocky, på kex och ost, så vi hamnade att övernatta på deras garageinfart. Missade att fota, men det var så att säga välstuvat på infarten. :-)
Idag (lörd) hamnade vi bland ett gäng från caravanklubben i Godby och campar intill country festivalen som anordnas vid Krogen.
Här fixas det till lite chili con carne som avnjöts i solen.

God middag i goda vänners lag. Tack för god chili con carne.
Skönt att vädret var på vår sida denna gång.
Det blev några husbilar och husvagnar i alla fall på grusplanen invid Källbo skola i Godby.
Även denna gång en inte allt för lång trip hemifrån, men ön är liten så så länge man inte tar sig bort från ön har man aldrig långt hem.
Men det är skönt att slappa i husbilen, "bara vara" och att "semestra" lite på hemmaplan ibland är inte så dumt heller alla gånger.
1 kommentar:

  1. Man måste ju inte åka långt för att få mysa i husbilen!

    SvaraRadera