In town

Nu blir det att hålla sig på hemmaplan ett tag i alla fall, då jobbet börjat igen. Dessutom är det den tiden på sommaren då det händer som mest här hemma. För tillfället håller Islands in the sun festivalen på för fullt ute i skärgården, men dit har vi dels inte tid att åka då Ninni jobbar, dels känner vi att vi kanske är för "gamla" ;-) På onsdag börjar de traditionella Sjödagarna i Sjökvarteret.  Så går vi mot fredagen då den nio dagar långa Rock Off festivalen på torget börjar. På lördag är det också årlig bilutställning i Badhusparken och på kvällen cruising i stan med lite fina bilar.
Sen är det förståss lite andra evenemang här och där under sommaren. Det är alltså under sommaren man ska vara här, fast skördedagarna i september är inte så dumma de heller för den som gillar lantlivet, lantbruk, ekologiska grönsaker och frukter, god mat och en massa annat. Att åka runt på öppna gårdar är mysigt!
Så nu är vi stadsbor för någon vecka, mer och mindre.

6 kommentarer:

 1. Skördedagarna i september lät spännande! Synd att jobbet inkräktar för mycket på fritiden ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja så är det!! Ja skördefestdagarna är mysiga, många gårdar som håller öppet hus så att säga med förevisningar, musik, provsmakningar och försäljningar. Gillar det verkligen. Spec om vädret är med.
   Hoppas ni har möjlighet att komma nån gång.

   Radera
 2. Festligt när det händer lite hemmavid. Vilken fin bild ni lagt in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja absolut kul när det händer nåt. När juli och början av aug är över så är det som om Åland stänger ;-)

   Radera
 3. Så mycket härliga aktiviteter. Skulle vilja komma över, men resan över är tyvärr i dyraste laget, så det får bero lite. Ha dé bra! Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja billigast är nog om man tar färjan fr Kapellskär el Grisslehamn. Stockholmsbåtarna är mkt dyrare har jag för mig. Rätta mig om jag har fel.

   Radera