Dag 5 och på väg hem

Sedvanlig morgon och sedan första färjan från Kapellskär hem till ön. 
Det är nyårsafton och vi tog en sväng hemöver och fyllde vatten och lite smått innan vi åkte iväg mot stan. 
Även kattorna fick lite nyårsgott innan vi åkte iväg och mötte upp med Ninnis föräldrar. Åt lite, drack nåt glas vin innan vi alla fyra bänkade oss i husbilen för att åka ner på stan för att se fyrverkerierna som staden bjuder på, anordnat av JoHopyro. 
Här dricker vi lite bubbel i väntan på tolvslaget. Stod parkerade så vi såg riktigt bra det stora, fina fyrverkeriet. Var beredda att flytta oss ifall Bella skulle blivit rädd men i husbilen kände hon sig lign tydligen med alla runt om, alla var även kvar i husbilen under fyrverkeriet. Gick jättebra. Hon låg rätt lugnt på sin bädd och tuggade godis. Tittade upp någon gång bara. 
Inte så bra bild men taget genom smutsiga husbilsfönster...
Ordnade fyrverkerier är bäst tycker jag då de blir stora och mäktiga istället för en liten puff här och en där samt hundra människor som ofta tyvärr allt för onyktra ska ställa upp och tända sina om varann, så mkt större risk för olyckor. Anordnat av proffs är bäst . 
Nu är det nytt år - så Gott Nytt 2015 på er. Hoppas alla får vara friska, få njuta av livet på det sätt som passar just Er! 1 kommentar: