En kortkort helg

En solig och fin helg i april rullade vi iväg från kulturvaggan Sund, mot det fina Eckerö på Åland för att umgås med Henriks föräldrar GB och Bertil. Första anhalt var Eckerö Post och Tullhus där GB och Bertil var på sånguppträdande. 


Under tiden gick vi en promenad vid vattnet, eller snarare på sjöbottnen, för det var riktigt lågt vattenstånd.


Som synes så kan det vara lite problem att komma ut med båtar från vissa av båthusen. Men i övrigt kan vi inte klaga på vädret nu i alla fall.


Åkte vidare när sångfåglarna var klara, hamnade över natten nära vatten. Lugnt och skönt hade vi. Tog ett glas bubbel, fixade middag tillsammans och satt sen och babblade resten av kvällen.


En liten kvällspromenad hann vi också med. 


Dagen efter hoppade vi på båten till Grisslehamn. Så givetvis var det Eckerölinjen som gällde, men de har bra service, god mat och en hundhörna nära cafeet.


Ninni som inte tänkt köra tog ett glas bubbel under resans gång. Helt okay var det.


Åkte in till Norrtälje och kollade lite priser, handlade lite och gick till en favoritpizzeria/matställe som heter Antep. Stora och goda puzzor, trevlig personal och de har även annan mat än pizza. 


Dagen gick mot sitt slut, vi nattade vid Kärleksudden. Sov gott som vanligt i husbilen. Följande dag var solen "försvunnen", eller inte direkt men den doldes av ett envist gäng med moln. 


Vi åt frukost, promenerade, handlade det vi skulle ha och styrde sen kosan hemöver. Så en kort men skön helg blev det. Kolla in Bellas sköna stil när hon spanar in läget by the way. Hunden som älskar husbilslivet.

#norrtälje#rusta#eckerölinjen#jysk#bellabus#husbil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar