Norrköping tur och retur. 12-13 maj 2018

Lördag morgon åkte vi iväg, tillsammans med yngsta dottern Jennis samt Ninnis syster Sussi och hennes sambo Tommy, men Rosella till Kapellakär. I frukostbuffe'n väntade bubbelfrukost.


Vi rullade på och hamnade enligt plan i Norrköping, vilken tur va? Här träffade vi äldsta dottern Netti och hennes sambo Jesper samt några ur hans familj. Åt en himla massa gott, skrattade och pratade och tiden går ju fort då man har roligt och...vips så kom kvällen.


Får ju inte glömma att presentera den lilla charmknutten Boss. En härlig liten mops.


Givetvis så såg vi på Eurovision song contest. Det kan man ju bara inte missa. Gick ju bra för Israel vilket jag nästan satte huvudet i pant på redan första ggn jag hörde den runt påskatider :-) Men glad, kul, pigg är den. 


Efter Eurovision rullade vi en kort bit bara och tog natt. Hittade en ok övernattningsplats, lugnt och fint och ingen förbudsskylt. 


Nära fanns det minigolfbanor ifall man blev spelsugen. Dock tog vi oss inte tid för det just då. Kanske en annan gång. 


Tog en liten promenad innan vi åkte via Netti och Jesper och sade hejdå för denna gång och åkte hemöver via Ikea och div små stopp på vägen. Vädret har verkligen varit soligt, varmt och skönt. Ca 24 grader i skuggan är ju helt godkänt för att vara i mitten av maj.


Dags att rulla ombord på färjan och segla hem till kobben. En vacker och så gott som plattlugn kväll på havet.


Så med detta korta inlägg tackar vi för denna helg. En snabb helg till Östergötland, Norrköping för att lämna av lite saker till dottern. Kul att träffa dem alla!


2 kommentarer:

  1. Det är alltid lika trevligt att träffa familjen... det tycker vi också. Åland står på vår lista för ett besök....vem vet när det kan bli? Fina kvällsbilder.

    SvaraRadera