Semestern dit näsan pekar dag 18

Godmorgon från yogaprinsessan Bella. dagens position heter den trynande hunden.
Eller om det bara var så att det tydligen var rätt bekvämt att sitta så där och glo ut.
När Knasen tas in i verkstaden för att fixas till lite, så går vi till samma restaurang som igår. Gott och trevligt. Där fick det bli lunch medan vi väntade.
Knasen var inte riktigt klar då vi kom tillbaka, så vi satt utanför (fanns inga stolar, bänkar eller nåt så det blev så här bekvämt) och väntade och slösurfade lite. Tur man hade nåt att "roa" sig med.
För det här området är inte det mest spännande i världshistorien :-) Mkt inustrier, verkstäder och bilfirmor. Några butiker och så förståss men vem vill gå där...Vi satt i skuggan istället.
Temperaturen vaar 32 grader i skuggan idag så ja rätt skönt att sitta obekvämt i skuggan.

Det visade sig att faktiskt två st bromsslangar hade gett upp, troligen av hög belastning och denna värmen. För som sagt besiktningen hade inte kommenterat något. Men det har ju varit otroligt varmt och backigt... 257 euro kostade kalaset.
Vi rullar på, fortsätter på vår väg hemöver.
Stannar på en motorvägsrastplats och gör oss lite middag innan vi rullar vidare och tar kväller på en rastplats i Geesthascht - 7 euro kostade den.
Väldigt enkel sådan, men fanns tömning av tankar och sopor. Men ganska mkt trafik nära så om man störs lätt av det är det väl inte prio ett kanske som val av ställplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar