Stadsbor

blev vi för några dagar med början i fredags. Ninni jobbade till kl 20 men Henrik och barnen åkte in då veckans jobb var avklarat. Parkerade i närheten av Sjökvarteret där sjödagarna höll på och det var diverse musik, uppträdanden, försäljning och andra jippon.
Även ett gäng andra husbils-och husvagnsägare var där, och umgicks lite och hade trevligt.
Även ganska många turistanade husbilar på plats och det är trevligt!
Kanske inte den mysigaste parkeringen men man har inte så mycket att välja på i vår stad som tyvärr verkar tycka att husbilar enbart ska befinna sig på campingar, och tidsbestämmer ganska många parkeringar i stan.
Hoppas nån driftig företagare eller privatperson kommer på ide´n att ordna en ställplats nära stan.
Men här i hörnet av "evenemangsområdet" på sandplanen bakom Shell så hade caravanklubben tydligen avtalat om att få stå under sjödagarna då sandplanen användes som parkring för sjödagarnas besökare.



Som sagt så jobbade frun i huset (eller ska man säga bilen) och fördrev tiden där medan övriga roade sig på Sjödagar, Rock-Off, promenader runt stan och umgicks i största allmänhet.
Så här fint var det i Östra hamnen då Ninni promenixade iväg på jobb tidig söndag morgon.
Men efter jobb blev det mat, promenader igen, en snabb vända till Sjökvarteret och träffa folk och sen snoka och lyssna lite utanför Rock Off festivalen där ungdomarna i hus(-bilen) roar sig i dagarna nio. I söndags spelade Broken Door och Loreen där. Andra artister är bla Magnus Uggla, Veronica Maggio, Mange makers, Pandora, Dead by April, Adrian Lux, Timbuktu mfl.
Synd bara att inte vädret är riktigt på topp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar