Så hamnade vi i den eviga natten...

...eller i alla fall ut till Daglösa där våra vänner Anders och Lisen har stuga. Lite knixigt på vissa ställen att ta sig fram med Hjulius och lite backa och baxa blev det då vägen ut inte var alltför bred och grindhålen genom kohagen smala, men snart var vi på plats!






Här parkerade vi i viken - helt okay utsikt eller vad tycker ni?
A & L har stugan uppe på berget här till höger och den runda byggnaden som syns på bilden är bastun, med panoramafönster ut mot vattnet - rätt fint att sitta där och basta och kika ut över sjön!





Vädret var rätt skönt, solen sken men utåt eftermiddagen kom det svala vindar mellan varven.
Vi grillade lite - eller rättare sagt så satte vi gubbsen på att grilla medan vi listiga kvinns gjorde resten. :-)










Mat, mat, mat...
Började bli svalt här...







Bastun igen. Gjorde eld i bastuspisen och snart var den varm!
Då man värmt sig till nästan genomgrillad temperatur i bastun gick vi ut och svalkade sig i sjön - svalkade sig eller djupfrös sig var frågan....Det var +8 grader i vattnet så inte blev det nån lång simtur inte! Kan säga att det var inte helt lätt att våga sig i heller spec inte då man är en badkruka som jag...Men det var att bestämma sig, vada ut och absolut inte stanna förrän man dykt i!



Söndag morgon var inte vädret alls lika vackert! Det blåste rackarns kallt och regnade - utsikten från Hjulius var inte heller den mysigaste - regn och grått.
Mitt i dagen bar det av hemöver igen - men vi har i alla fall haft en slapp och skön husbilshelg på hemmaplan - på kobben.
Hoppas ni andra haft en bra helg!!

1 kommentar: