Dag 3 Oxdjupet - Nynäshamn

Vaknade rätt tidigt och njöt av lite frukost och tittade på färjorna... Igen...som om vi öbor som vi är, inte får nog av det ändå  :-) men som sagt lite kul känsla att sitta i husbilen och se dem komma förbi så pass nära. Till en början klart och fint väder. Men på en kort stund bara så kom dimman in rullande, snabbt. För att ganska snart lätta. Omväxlande. 
Nattplatsen.

Tar en skön men sval promenad. . 
Så småningom drog vi iväg igen. Rullade på på små vägar här och där. Tog lunch på Max men nja godare har man ätit men vi var lata och det är ju snabbfixad lunch.
Hamnade sen i Nynäshamn. Som sagt vi har inga planer och inga måsten denna trip, bara ut och testa vintercamping, lufta oss lite och bara komma ut lite när vi har ledigt tillsammans. 
Åkte en sväng i Nynäshamntrakten och bla på en jättemysig, smal liten väg. 
Nära till kyrkan har vi också om vi skulle få nåt kyrkligt il på oss ;-)
Stannade till på en parkering som nu vintertid inte hade några begränsningar och det blev vår nattplats. Inte den mest romantiska eller lugnaste men vad gör det om hundra år?! 
Fick lite besök på kvällskvisten , dock inte Gevalia hemma men Neskaffe funkade! 
I morgon då? Inga planer! Förmodligen finns det de som tycker att vi är tråkiga som inte har dagen fullplanerad - men det är rätt skönt ibland att göra så lite som möjligt. 

4 kommentarer:

 1. Det är det som är skönt tycker vi i alla fall, att inte behöva ha dagen planerad när man är ute på rull.
  Visst är det fint att stå vid Oxdjupet, såå nära färjorna som man är där.
  Det verkar ligga mycket båtar i vattnet fortfarande, trodde att man alltid tog upp dom på vintern, i alla fall gjorde vi det när vi hade båt.
  Gott Nytt År
  Kram JoY

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Joy! Ja samma sak här, när vi hade båt och även hemmavid nu så är nog de flesta båtarna uppe på vintern. Men funkar det ändå så är det iofs ok. Tack för titten.

   Radera
 2. Vilken fin tur ni gör! Så många fina foton! Jag gillar de frostiga!! Vid Oxdjupet stod vi i somras.Det är kul att se de stora båtarna passera så nära. Vi promenerade runt och tittade på de gamla husen,som nu byggts om.
  Ha ett riktigt gott nytt år!
  Elisabeth o Lennart

  SvaraRadera
 3. Vad kul att ni gett er ut i kylan och att det fungerat! Där vid Oxdjupet har vi också stått en gång. Önskar god fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera