Dag 3. Bienbüttel - Jelmstorf - 3 x rastplats - Milbing

En högst normal morgon med frukost innan det är dags att åka. Vår pratglade granne höll oss dock fångna med reseberättelser, tips mm 

Idag blev en verklig bilåkardag, så att vi skulle komma en bit neråt. 

Här har vi stannat på en rastplats för att fixa oss lite lunch, idag nåt så lyxigt som korv med bröd.

Blev tre snabba stopp på rastplatser längs autobahn idag. Som sagt först lunchstoppet, stop för middag som fick bli pytt i panna och sista rastplatsstoppet för dagen blev där vi köpte vignette inför entre till Österrike. 
Det var i stort sett knökfullt av lastbilar (och vanliga bilar och campingfordon) på alla rastplatser vi både passerade och de vi stannade till på. Men klar majoritet lastbilar. 

Solen har förärat oss sin närvaro idag fram tills middagstid ungefär då det mulnade på, mötte en par små regnskurar men inget desto mer ihållande. 
Kvällen kommer och vi letar en enkel nattplats då vi bara ska göra ett litet nattstopp innan vi rullar ner och träffar ”Lille skuttarna”. 


Ut på vischan och stannar till på en liten ”parkering” eller vad man ska anv för ord. Grannarna var ett gäng kor som stod och glodde på oss när vi kom och ett brusande litet litet vattenfall.
Kex och ost i enklaste enkelhet och ett glas gott vin samt babbel innan vi kröp till kojs.



 

2 kommentarer:

  1. Underbart att få ge sig ut på vägarna. Sverige har (just nu) finfint väder 🌞 så vi håller oss hemma och njuter av det. Trevlig resa.

    SvaraRadera