Rullar mot okända mål. 18/4 - 2011

Idag rullar vi vidare mot en adress där Anders skulle titta på en bil men hittade inte riktigt rätt, och efter en stunds letande rullar vi vidare. Letar lite käk, äter oss mätta.
Sedan fortsatter vi genom Tyskland och in i det platta landet Holland.  Där kör in mot Amsterdam norrifrån via en ca 20 km lång vägbank genom vattnet.
Stannade till på en av vägbankens stopställen och fotade lite (tyvärr har vi ej tillgång till internet på campingen utan nu sitter vi på historiska museet och lånar deras en dator sa några foton kan jag inte få in just nu) Vägen över vattnet är lite speciell, och lång!
Full fart på trafiken in mot Amsterdam men allt går bra. Men vi gör en avstickare till Saanse Schans och tittar runt lite, men kom så pass sent att mkt verkade stängt för dagen.
Snart åker vi vidare mot Campingen Vliegenbos. Det gällde att ha tungan rätt i munnen då det skulle parkeras för det var trångt.
Tittar oss omkring pa campingen och då man går forbi tältplatsen känner man haschlukten lång väg då det sitter ett rätt stort gäng ungdomar utanfor sina talt och röker.
Haschlukten (stanken) var nåt man kanner överallt här by the way - inte kul men så är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar