En Helt Apropå Trip. 19/7

Igår kväll (sönd) kom vi på att det skulle vara roligt att dra iväg nån stans en liten snabbis. Henrik satte sig och kikade runt lite men var också lite hemlig så jag (ninni) visste inte riktigt vart vi skulle annat än över till Sverige. Här står vi i hamnen och väntar på att bli incheckade. Pratade med ett gäng trevliga svenska husbilsresenärer i de två större husbilarna medan vi väntade.

Väl ombord tyckte vi att vädret var så fint så att vi ville sitta ute på soldäck. Sagt och gjort, köpte varsin hamburgare utifrån grillen och satt sen och lyssnade på musik, åt, drack lite gott och njöt... skönt med lite ledigt.

Vi tar en snabb bensträckare vid Läby kyrka på en så där 5 minuter och drar vidare mot Morgongåva där vi stannar och handlar lite middagsmat. Rullar vidare för att hitta nån plats att stanna och laga mat, och tja det blev här... På denna bilden ser det inte så sexigt ut så att säga - men för att bara laga lite käk och sen rulla vidare dög det bra.

Så här såg det ut på andra sidan vägen. Rätt fint fastän jag inte lyckades fånga det så fint på bild. Man är ju dessutom lite lat och sällan orkar använda vanliga kameran utan anv mobilen så det blir ibland lite som det blir :-) Men det får duga.
Vi åker efter middag och diskning vidare till ett litet samhälle som hette Harbo. Stannade till för kvällen vid en kyrka. Promenerade runt ganska mycket, och konstaterade att byn var full av trevliga människor. Tror faktiskt att varenda kotte som vi mötte eller som satt på altaner och/eller gårdar hälsade glatt. Kul. En liten snabb regnskur hanns också med, men klarnade upp igen.

När kvällen och myggen kom så bänkade vi oss framför Lotta på Liseberg med lite chips och dricka ;-) Det gick ingen större nöd på oss.
I morgon är en annan dag... få se vart vi hamnar då.

2 kommentarer:

  1. Härligt att vara på tur och intressant att se var ni hamnar imorgon! Ha det fint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Freedom, ja det är lite kul också att ta en "dit-näsan-pekar-trip". :-)

      Radera