Semestertripen Dag 19

Pga miljöföroreningar så var farten sänkt med 20 km i timmen, men det drabbade inte oss som tur var ;-) eftersom hastigheten då var sänkt fr 130 till 110km/h

Blir ännu en varm dag. Lyckades inte få en bild på en av de såna här liknande digitala skyltar fast som varnade för värmen. "Heatwave is coming, stay hydrated".

Kör lite motorvägar idag och den kostade idag 23,60 e.
Efter ett litet lunchstop på en rastplats då vi stekte upp pyttipanna i bilarna, så man säkert fick upp värmen när det redan var över 36 grader då. ;-)

Vi far till Servier i Annecy området och letar camping för nu är vi badsugna, vi vill svalka oss lite. Första campingen vi testar är full så vi fortsätter till denna som heter Camping Au Coeur du Lac.
Här får vi tag i varsin plats och stället är ju fint.
Eftermiddagen är kommen och solen baddar på rejält. Så gott som omöjligt att orka sitta i solen, runt 38-40 grader i skuggan.
Så det blev att ta stolarna med sig och gå ner till stranden och sätta sig i skuggan och sen doppa sig i sjön med jämna mellanrum.
Riktigt härligt vatten, klart och fint och varmt och skönt.
Blev åtskilliga metrar simning denna eftermiddag.
Vyerna går ju inte heller av för hackor.
Bergen som en kuliss i bakgrunden och som sagt det klara vattnet.
Var inte bara en och två som var i vattnet idag.

Såg lite lustigt ut också på stranden - ingen människa i den stora tomma plats mitt på stranden där solen sken, alla satt eller låg i skuggan.  Vi älskar sol och värmen men ibland blir det nästan lite too much.
Ett litet span ut över en liten del av campingen ditåt där vi stod.
Vi hade en häck på två sidor om bilen  och bara granne på ena sidan råkade vi få denna gång.

Detta är även den första campingen nånsin som frågat efter hundens pass - vilket ju är bra iofs men man blev nästan lite förvånad då det aldrig hänt innan. Men inga bekymmer, vi har papren i ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar