Semestertripen Dag 21

Vakthunden på span.
Inte så skrämmande kanske men dock vår familjemedlem.
Så lugn och lätt att ha med, spelar ingen roll om man går i en stad med buller och folk, trappor eller linbanor hon hänger glatt och orädd med. Det är väl bara vattnet som är "farligt" i hennes ögon.

Här sitter hon och håller ordning på campingens alla hundar.
Vi rullar på, och tar oss an en ny dag.
Ser ditt och datt och har det rätt bra om än lite väl varmt emellanåt.

Passerar genom bla Saizerais, Marbache mfl och kommer sen in i Luxembourg. Tar en liten sväng via staden Luxembourg och åker sen utåt "landet" så att säga. Genom Merch och Angelsberg till en camping vi besökt en gång förut och varit väldigt nöjda.
Här har vi anlänt till Camping auf Kengert. Fin liten camping med pool och allt känns fräscht.
Vi fryser inte idag heller, och då det inte fanns något träd el dyl som skuggade där vi stod så fick Ville Viking rycka in som solskydd.
Gick till restaurangen för att få oss lite lunch -  ingen hade lust att börjar koka och fixa och få ännu varmare i bilarna så vi smakade på Bitterballen.
Friterade bollar med bla kött och nåt till lite mer oklart i. Men gott var det och mäktigt.
Från down under så att säga, down under vår markis och kikar mot grannarna. Till vänster i bild en liten bil där en familj på två vuxna och fyra barn samt en hund huserade. Till vänster så har vi Lille Skutt.

Försöker sola lite men man får blöta sig i poolen ofta för man orkade inte ligga i solen några längre stunder i alla fall.
Skuggan var rätt bra.
Planering av morgondagens rutter och insättning av koordinater.
Middagsdags på restaurangen.
Sniglar till förrätt för GB och Ninni medan gubbarna åt vitlöksbröd. Till varmrätt blev det nån slags kycklinggryta för damerna, och lax för Henrik och kycklingschnitzel för Bertil.

Poolen och i bakgrunden restaurangen, lekrummet för barn, lilla affären, receptionen osv.
Ena servicehuset, rent och snyggt.
Såklart en del för damer och en för herrar men sen hade de också en fin barn"avdelning" med låga toaletter med djurfigurer på dörrarna och väggarna, ett babybadkar som liknade nåt djur om jag inte minns fel.
Fräscht och lite kul att även barnen får det lilla extra.

Temperaturen idag har varit runt 33-36 grader i skuggan. Inga yllesockor behövs.

Allt väl i övrigt från oss tokar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar