Semestertripen Dag 20

Startar vid 9.45 med tömning och vattenfyllning och drar iväg genom små orter som tex Cran-Servier, Chaumonte, Le Geneva, Bonlieu mfl
Upp på motorväg och kör det en bit och första biten blir: 11.90 euro.

Kom bla förbi denna plats som hette Orgelet. Jättevackert och vilken skön färg vattnet hade.
Varningsskyt för backar, procenten brukar variera lite men man tycker att några procent inte ska märkas så mycket men jösses vad det rullar på.  Även påminnelse för att anv motorbromsen står på skyltar.

Dagen blev varm och vi matar motorväg, så det fick bli lite kall korv och läsk som lunch idag. Ingen var sugen på nåt desto mera.

Nästa motorvägsavsnitt kostade 31.50 euro.

Vi tar efter en stund en kaffepaus på en rastplats och trycker in oss under några träd för att få så mkt skugga som det gick.
dryga 35 grader visade termometern idag.
Vi anländer till Liverdun, där vi tar in på en camping - med pool.
Det känns nästan nödvändigt dessa dagar att kunna doppa sig i antingen sjö eller pool.
Poolen på campingen.
Vi gick för att äta middag på campingens restaurang, men det var fullbokat så det blev sen middag, men bättre sent än aldrig och då hade det ju även svalnat av lite grann.
Men det verkar vara stort tryck på campingarnas restauranger över lag där vi farit fram för vi har flere ggr fått vänta eller bokat innan.
Fick lite roligt åt tvålen på campingens toalett...
Första tanken var att det var nån slags pumpmojäng men nejdå - men skulle hmmm gnida och gnugga på den...
kändes lite märkligt om man säger så.

Efter middagen satt vi ute en sväng och tog oss ett glas vin och pratade, och nu kändes det ju svalt, det var bara ca 22 grader vid ca 22.30 tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar