Sjödagar i Mariehamn

har det varit som alltid om åren. Vi åkte in på fredag kvällen efter jobb och parkerade rätt så nära Sjökvarteret - ja stan är ju inte så stor så det är nära nästan överallt :-)
Vet inte varför inte kameran åkte fram då vi var där, varken skutorna eller sniporna eller nåt annat lyckades jag få på foto - bara en liten somrig vy över en del av gästhamnen....
Fina dagar var det annars, programmet är väl lite mer inriktat på den lite äldre kategorin tycker jag och musiken föll mig inte alls i smaken - men hoppeligen föll den nån annan i smaken :-)
Men annars kan man sammanfatta sjödagarna lite kort; gamla skutor, snipäventyret, mat och dryck av allehanda olika sorter, en massa folk, båtar och åter båtar, samt (lite i mina öron småtrist) musik.
Nu tar Rock-Off festivalen vid www.rockoff.nu och ikväll (fredag 22/7) drar det igång och ikväll står Pappas eget band, samt September på scen och mellan de spelningarna underhåller Farbror Fläsk. Andra artister följande dagar är bl.a Tove Styrke, Hoffmaestro, Orup mfl mfl
Så nu blir det lite mer lajbans musik!

2 kommentarer:

  1. Låter härligt! Vi måste planera in en Ålandsresa vid tillfälle! Ha dé!

    SvaraRadera
  2. Ja det tycker jag ni ska göra! Jag rekommenderar ju juli varmast då det händer mest då! Annars är ju skördefesten i september rätt mysig också. Att åka runt till olika gårdar, med mat, dryck, aktiviteter för barn, djur, musik på en del platser osv osv.

    SvaraRadera