Stockholm i mitt hjärta!

Så bar det då av upp mot Stockholm. Vi blev erbjudna att stå hos min kusin Carina och hennes Charley i Täby - det är rätt trångt på deras gård med gäststuga, garage, deras stora husbil samt race släpet och personbilarna men Charley hade "möblerat" bilar och släp hela dagen så vi fick plats!
Allt  för stort utrymme runtomkring oss och övriga bilar var det dock inte men det gör inget - finns det hjärterum så finns det stjärterum...
I Danderyd hämtade vi upp min syster och hennes sambo som kom med buss och lite senare dök också mina föräldrar samt kusin C:s mor Laila samt Jarmo och Hasse från Usa upp ute i Täby för att äta lite tillsammans.





Jarmo körde igång mixern och lagade frozen Margueritas åt hela gänget.  Riktig mixer a´la bensindriven hoj-looking härlig grej där man vrider på "gashandtaget" så mixar den.
Gott i värmen med lite svalkande godis - och ingen, jag menar INGEN gör dem så goda som just Charley, Carina och Jarmo!
Vi gjorde lax-potatis-grönsaksknyten som vi grillade och åt alla 14 pers tillsammans ute i sommarkvällen.
Riktigt trevligt ahde vi!!









På söndagen var det så dags för kusin Rickards dotter Jessicas konfirmation. Jessicas mamma kommer från Libanon och i deras stora släkt är det ju vanligt med stora fester! Så även nu. Efter den rätt så "vanliga" kyrkliga tillställningen var det fest på hyrd lokal med buffe, all tänkbar och otänkbar dricka, musik, dans och hela tjottaballongen. Full fart och en härlig stämning, skön musik, vacker lokal, underbar libanesisk mat och ca 100 trevliga gäster...




Lite annorlunda var det allt och det är alltid lika kul när man blir bjuden på fest.
Ja det är en upplevelse och alla härliga människor och härlig stämning!

Mätta, glada och nöjda men lite motsträvigt måste vi börja bege oss hemåt då vi ju hade färja och jobb att passa - så vi packade in oss i Hjulius och rullade hemåt.
Två härliga, vackra, spännande och händelserika veckor har gått mot sitt slut...
Det heter ju "borta bra men hemma bäst" - kanske stämmer in på barna som kanske saknade lite kompisar. Men jag säger "Hemma bra men husbil bäst"

Tack ALLA för en fantastisk resa och oförglömlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar