Det var det här med logistiken

Då Henriks gamla trotjänare (Volvon) tagit semester eller snarare sjukledigt och vi alltså bara har en personbil.Då dottern behövde bil för att åka på en jobbintervju på måndagen, så konstaterade vi att det var enklast att vi tog husbilen, åkte till stan och sov där så att Ninni hade gångavstånd till jobbet så dottern kunde ha bilen.
Sagt och gjort. Dock är det inte helt enkelt att hitta nån parkering i vår stad men skam den som ger sig. Ingen skylt förbjöd parkering och ingen kom och körde bort oss så...här var vår utsikt på kvällen. Dimman började smyga sig in över sjön.I morse då jag, Ninni, traskade iväg på jobb så var det dimmigt ännu. Lite rått i luften men det blev bättre under dagen även om det fortsatte vara mulet hela dagen.Efter arbetsdagens slut åkte vi, innan hemfärd, via Pub Niska för att få oss lite käk. Blev sugna på pizza, och Niskas Plåtbröd (Micke Björklunds Plåtbröd) är så goda så det fick bli middag idag.
Pub Niska är mysigt, lite speciell inredning och stil kan man säga och plåtbröden görs på närproducerat så långt det går. Det ligger i Sjökvarteret så är man ändå där och strosar så rekommenderar jag ett besök.
Sen bar det av hemöver igen då Henrik hade möte på agendan.
Men måste erkänna att otroligt skönt var det att ha gångavstånd till jobbet, kanske man borde "flytta" ut i husbilen och "bo" i stan lite oftare?

2 kommentarer:

 1. Vi har också sovit på parkeringen till jobbet ett par gånger, fast vi bara har 800 m hem dit vi bor. Visst är det skönt att vakna upp och ha "nära in till jobbet". En försommar kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är skönt!! Kanonskönt tyckte jag både att promenera (även om det def inte blev nån långpromenad) till jobbet och hinna andas lite luft, och även hem fr jobb och hinna varva ner lite. Sen nära (kanske för nära) till att slippa laga middag ;-) De som säger att husbilsägare inte gynnar förtagare vet inte vad de talar om. :-)
   Vi är nog (lite för ofta kanske?) ut och äter då vi är ute med husbilen, "råkar" gå förbi en korvkiosk, viker in i nån affär och köper en glass, tidning, mat och andr förnödenheter. Tvärtemot vad endel tror så har vi inte alls husbilen bunkrad för hur länge som helst med mat osv.
   Men skönt, I love husbilslivet!! / ninni

   Radera