En kort uppdatering från hemmaplan

Då vi kom hem efter stadsturen, samt morsdagsfirandet i söndags, var vi helt enkelt för lata för att gå in, så det blev att husera i husbilen fortsättningsvis.
Bella tyckte igår (måndagskväll) då vi kom från promenaden att vi skulle till husbilen istället för in i huset och hoppade och satt sig på husbilstrappan, och varför inte då sängen är bekvämare i husbilen än inne ;-)

Här ser ni Bella som latar och njuter på favoritplatsen i husbilen.


Så nu sitter jag (Ninni) här med min kaffekopp, och med en sovande hund - som ni ser på bilden ovan. Maken på jobb, en unge sover och en i skolan och själv ska man snart dra iväg på jobb. Fördriver tiden med lite kaffe och funderar på vart man ska styra kosan i sommar då man får semester. Känns inte som man vill åka allt för långt då det är svårt att få barnen med sig numera, då de börjar bli stora, och kassan inte är allt för stor.
Någon som har nåt tips? Överös gärna med tips. Vi gillar det mesta, allt från att slappa, sola, promenera, museer, massa god mat och tja det mesta egentligen.

4 kommentarer:

 1. Haha! Skön stil hon har, Bella :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja hon har lite skön stil jo. Du skulle se henne då hon ser att man tar fram tex "regnjackan" /regntäcket - då tror hon att hon blir osynlig och liten som en myra och försöker trycka sig ner och gömma sig under vad som finns i närheten. Regnkläder är för fegisar säger Bella ;-)

   Radera
 2. Förstår hunden så väl, vår är likadan ibland då i varit iväg. Förmodligen tycker de att det är bättre med husbilen eftersom eftersom det är en liten yta att både vakta och man kan dessutom ha full koll på matte och husse hela tiden utan att behöva springa ihjäl sig. Om att åka till ett ställe som har det mesta är ju solens och vindarnas ö. Öland, men vi är kanske lite partiska eftersom vi tycker det är det mest underbara vi har i Sverige. Man skall bara undvika att åka dit under juli när alla svenskar har semester. Men övriga tider är det helt underbart, finns mycket att både titta på och göra. Har ni provat det? Gör det, vi tycker det är härligt och finns gott om bra ställplatser i många av hamnarna så nära havet också. Ha det så skönt tills semestern kommer! Kram 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja vi har varit en gång till Öland. Men då tog vi bara ungefär halva ön. Men vill absolut dit igen, det var jättemysigt och charmigt! Få se, inte alls omöjligt man hamnar dig igen! Finns så många fina ställen.

   Radera