Storstan ;-)

Ja, storstad är väl en överdrift men stad, och faktum är att det är den enda staden på kobben. Hit styrde vi kosan i torsdags. Ninni jobbade, Henrik var ledig och stortösan behövde skjuts in till stan för att gå en välgörenhetspromenad som djuraffären Zoo Arken ordnade då de för varje deltagande hund skänkte 2 kg hund- eller kattmat till Ålands Djurskyddsförening. Vi bestämde att stå kvar i stan, då Ninni skulle tillbaka på jobb tidigt på fredag morgonen igen.

Efter att Ninni slutat jobbet blev det en "inhandla- lite-godis-till-eurovisions -semin-promenad" och vi knatade iväg en vända till samt en liten extra "kissrunda" med hunda innan vi bänkade oss i husbilen för att heja fram våra nordiska länder till finalen i Eurovision på lördag.
Här är stortösa och Bellabus på promenad genom Sjökvarteret.
Mer om Sjökvarteret här...Sjökvarteret i Mariehamn Sommartid är det mer happening här i Sjökvarteret. Under några dagar i juli ordnas varje år "Sjödagarna" då det brukar vara lite olika evenemang där, dans och musik, skutor, snipäventyret tar i land, visnig av kultändarmotorer och mycket annat.
Här finns lite hantverk att handla, Pub Niska finns här med sina "plåtbröd" a´la Micke Björklund - och de är kanongoda, motormuseum, smedja, båtbyggeri mm
Kan va skoj att ta en tur hit i juli då det händer som mest på kobben. :-)
Nu hade vi en skön och slapp kväll med lite gott framför tv:n och sen kallade jobbet igen.
Helgen kommer emot och då vi ska iväg på 40 års kalas på lokal får Hjulius komma med och agera hotellrum åt oss.

3 kommentarer:

  1. Tänk vad praktiskt det är att ha husbilen i alla lägen. Dessutom har man hemmet med sig och kan dra sig tillbaka när helst det passar. Dessutom blir det lite mer utflykt av det hela. Ha nu en riktigt trevlig helg med kalas och allt och sov gott i Hjulius. Kram 3 M

    SvaraRadera
  2. Vi såg att ni var i stan igen ja, men tutade inte den här gången! ;-)
    Och inte blev ni bortkörda heller...

    Åsa

    SvaraRadera