I stan ännu idag

och tog en promenad och hamnade i Sjökvarteret. Det är så mysigt och charmigt. Gemytligt med lite doft av tjära. Än mysigare blir det då det "kommer igång" mera, mer turister dyker upp och värmen lockar en att länge sitta och njuta på uteserveringen osv.
Idag blev det en liten tur via Albanus, och titta på en gästande finsk stor båt (av modernare slag än de gamla charmiga skutorna).


Det var inte riktigt klart solsken idag heller, men hyfsat väder ändå. Här är vi ännu i Sjökvarteret och här är Pub Niska, som jag skrev om igår, från utsidan. Lite annorlunda ställe med som sagt goda plåtbröd.
Idag testade vi istället ett relativt nyöppnad kebabställe inne i stan - helt ok nog men vi är ju helt sålda på Draken  (nere i västra hamnen) om man vill ha kebab.


Så här är ännu en glimt från Sjökvarteret.
Så nu har jag gjort lite reklam igen ;-) Skämt å sido, faktiskt så gillar vi ju vår lilla lilla stad och vårt lilla sjökvarter.
För den som ev funderar på en tur över till Åland så rekommenderar jag sommaren :-)

Godkväll på er från Hjulius!4 kommentarer:

 1. Så mysigt. Satt och tittade på färjpriser till Åland idag, så vi får vänta med resan till lågsäsong. Husbilar vill ni inte ha på
  Åland. Vilka priser! Hua. Är verkligen sugen på en tur på öarna. Har inte varit där sen tonårstiden. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja tyvärr är priserna rätt höga. Caravanklubben på Åland har en del rabatter som tur är så för oss är det rätt humant ändå. Har ni kollat Eckerö LInjens sida?? Priser? De har förut haft vissa turer som är lite billigare. Kan löna sig att kolla.

   Radera
 2. Nog blir jag sugen på att fara till Åland med husbil när jag ser hur fint ni har det!
  Ha det fortsatt fint!

  SvaraRadera
 3. Det var länge sidan vi var på Åland och funderar också på en tur, när vi drar norrut igen. Det är så fint och skärgården är underbar. Kommer vi ihåg sedan båttiden. Så fortsätt du att visa fina bilder för oss så kanske vi bestämmer oss en dag. Eckerölinjen har billigare priser, men då går man från Norrtälje i Sverige och kommer någonannanstans på Åland. Men så blir det fint när man kommer fram, det vet vi. Ha det så skönt. Blir det Öland på semestern? Hör av dig då! Kram 3 M

  SvaraRadera