Caravan och Fritidsmässa,

För andra året i rad ordnade Caravanklubben en "Caravan och Fritidsmässa" på Östra utfarten. Där  de som ville ställa upp sin husvagn eller husbil kunde göra det, försäljare till div tillbehör som förknippas med detta, några nybilsförsäljare var med och visade upp sig, en grävare var på plats med en minigrävare som alla som ville kunde provgräva osv
Vi åkte dit redan på fredagen och började ställa i ordning, dirigera bilar osv och ställde upp oss själva. Här är Henrik och Anders i sina tjusiga funktionärsvästar :-)Lördag morgon och en kaffe i dörröppningen. Några bilar har kommit under fredagen, någon till ramlar in under lördag morgon. Här är taget mot husbilssidan, åt andra hållet stod husvagnar, och försäljare.
Solen sken och i lä var det rätt så skönt, men det blåste lite kalla vindar.
Lite klenare med besökare i år var det tycker jag. Det var dock lite mer än ensamma farbron med cykel här på bilden dock ;-)
Info om bilarna fanns vid varje bil att de som var intresserade kunde läsa lite. Sen fick man gå in och titta om man ville i de flesta bilar.
Men många var nog rätt försiktiga, men ett antal besök blev det nog ändå.
Några av grannarna.
Fanns alla möjliga fina bilar och vagnar, den ena större och nyare än den andra.
Tänk om man kunde plocka en del från den bilen, en annan från den, en tredje lösning därifrån osv tror ni det skulle bli den perfekta bilen då?

Lite babbel och prat i lugna stunder.
Även Bella satt sig ner och väntade på en grillad korv.
Butiken Värmekällan var också här och demonstrerade några grillar. De bjöd även på grillad korv! Underbart!
På kvällen var vi till båten Floating Molly´s, där var det trubadurer. Två duktiga unga killar som spelade varierat utbud och var riktigt bra, den ena gitarr och den andra med ett lite kul instrument "kattlådan".
Bra var det, och det blev riktigt svängigt och "hålligångigt". Fullt blev det också på båten utåt kvällen!Tog sovmorgon på söndagen (idag) och sen rullade vi sakta iväg för att inhandla lite käk. Stannade till vid Lotsstugan och kollade när båtarna kom och for och rastade hund, innan vi åkte på vårt ena gudbarns kalas.
Vädret svängde från sol på förmiddagen, till mulet  och senare regn och blåsigt - nästan lite höstkänsla.
Huserar ännu i husbilen då Ninni ska på jobb tidigt i morrn, måndag, och Henrik ska iväg och få ny ruta på Hjulius.
Tack och gonatt på er, och tack för alla som fixat och ställt upp med mässan!


6 kommentarer:

 1. Visst är det trevligt att åka på träff ibland. Kram Småland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Matts! Ja det är skoj med träffar! Synd att man har för lite fritid bara ;-) Önskar man hann runt mkt mer. Men det kommer väl...

   Radera
 2. Har ni fått någon koll på hur mycket folk som rörde sej på mässan eller kanske ingen som vet..?
  Men vi hade i allafall tur med vädret, det hade inte varit så kul om det öst ner som det gjorde på söndagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa och Calle! Nej vi har inte heller hört nån uppskattning på hur många som rörde sig där. Kändes som det var färre än förra året. Ja hugah vilket söndagsväder vi fick!
   Ha det bra!

   Radera
 3. Det är ett trevligt arrangemang som tydligen återkommer. Bra att de satsar på att informera även ute på kobben som du säger. Verkade hyfsat välbesökt också. Kul med lite underhållning senare på kvällen också. Bara skönt att komma iväg ett tag och träffa lite nära med samma intresse. Ha det så skönt i den ljuvliga sommaren. Kram 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, javisst det är kul när det ordnas nåt. Även tidigare på sommaren och inte bara mitt i juli.

   Radera