Måndag i Stockholm

Efter sedvanliga promenader och lata stunder drog vi iväg mot Stockholm. Då det är lite ont om platser att stanna på där så blev det Långholmens camping/ställplats.
Många bilar var på plats.

Trolleri - bilen blev böjd.... Nåt hände i fotoögonblicket.
Härligt väder att strosa runt på Långholmen och omgivningarna där.
Nära till det mycket skulle jag säga, och det verkar vara populärt ställe.
En promenad i fina kvällsvädret. Många fina båtar såg man också.
Ett stopp på Brofiket för lite glass och grekiskt iskaffe i kvällssolen. Mysigt att sitta och se allehanda båtar och kanoter glida förbi.

Nu blir det lite slappa och förhoppningsvis iväg och fira en 1-årig underbar liten tös i morrn.
Grattis på födelsedagen lilla Linnea.

5 kommentarer:

 1. Ni ser ut att ha sol och fint. Vi har haft det, men också en del gråväder. Ha det bra i Stockholm!

  SvaraRadera
 2. Ja ser härligt ut att kunna besöka storstan med husbil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Husbilen-Ellen - ja vi har haft riktigt varmt och gott. Kändes nästan mer som Spanien eller nåt än norden. Riktigt baddade på då man gick i stan idag.
   Reserärerna - Ja det var nära och bra läge faktiskt. Nära också ifall man ville paddla kanot, några meter bara, nära kiosk och matställen etc. Bra service!

   Radera
 3. Långholmen är en bra plats när man besöker Stockholm. Härliga vandringsstråk och badmöjligheter samt nära till allmänna kommunikationer. Dessutom finns det många små trevliga restauranger i området runt Hornsplan. 3M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja absolut! Jag, Ninni, som är barnsligt förtjust i er otroligt fina huvudstad trivdes som fisken i vattnet. Skulle gärna haft fler dagar där. Men det är ju nära så helt klart kommer vi åka dit igen. Dessutom underbar välvillig service! Tusen tack till tjejerna och killarna där på Långholmen!

   Radera