Påsktrippen dag 4

Sista dagen på vår lilla trip.
Mulet då vi vaknade, medan vi åt frukost och tog en kort promenad kom det lite snö,  som senare övergick i regn, som sen blev sol och fint igen. Det tackar vi för - har haft tur med vädret denna lilla resa. Även om vindarna har varit kalla så har solen visat sig alla dagar.

Här är vi ut och åker...nånstans... ett sånt här snyggt vindrutefoto ;-)
Vi gav oss av från Hedesunda efter frukost, mot Valbo där vi tog en liten runda på Ikea på beställning från dottern. En snabb och inte så god lunch på Mc Donalds för att latmasken slog till... och så vidare.

Vi tog en sväng ut mot ett ställe som hette Ön, mysig väg där det inte var många meter landremsa på var sida vägen samt ringlade på längs lite små vägar här och där på skoj.
Det här kortet blev också ett "lustigt" vindrutefoto med lite blänk, men det får ni på köpet ;-) men hur som helst så borde kortet va taget vid Ortala Bruk.
 Via småvägar till Älmsta och inhanda lite kaffebröd och så ner till Grisslehamn där vi parkerade en sväng och fikade lite innan vi tog en promenad. Gick ut mot campingen, där vi hittade denna roliga skylt.
Många bilar och vagnar var det där även om många redan åkt hem efter sitt påskfirande enligt några bekanta som också stod där.
Några husbilar nere på ställplatsen i Grisslehamn också. Njöt av fina vädret och en bra bok i väntan på färjan hem.
En ledig helg går fort, för fort och så även denna helg även fast vi gjorde en kort liten budgetresa utan planer - vi bara var... njöt av livet.
Gör det ni också - njut av livet - i morgon kan det vara för sent.

Kram på er alla från Knasen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar