Påsktrippen "dit näsan pekar" Dag 1

Har tre dagar ledigt tillsammans, och passar på att unna oss en liten trip - nånstans. Absolut inga planer utan bara åker nånstans, man hinner inte så långt på bara tre dagar men alltid skönt att komma bort en sväng.
Henrik jobbade torsdagen och vi åkte iväg så snart han kom från jobbet.

Åkte iväg mot Östhammar och stod där på en parkering som inte hade några förbud eller tidsbegränsningar. Två andra husbilar stod en liten bit bort.
Fint läge nära vattnet.

Fullmånen lyste på oss och på hamnområdet. Säkert ett mysigt ställe sommartid, för där fanns flere krogar/restauranger och små shoppingbodar och även en fin liten lekpark.


Upplysta träd...

Vi kom fram ganska sent som synes så vi såg lite nyheter och smått på tv sen kröp vi till kojs och sov gott som oftast i husbilen.

4 kommentarer:

 1. Härligt! Att få ta dagen som den kommer! Glad påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Aktiva Dagar, ja det är rätt skönt det också. Ibland när man reser iväg har man ju allt spikat och sjuttioelva sevärdheter och aktiviteter som ska hinnas med, vilket ju också kan va skoj. Men ibland behöver man bara vara också. Gla´påsk på er.

   Radera
 2. Skönt att komma iväg på en tur utan alltför stora planer! Önskar fortsatt fin påskhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Freedomtravel, jätteskönt. Dock önskar man ju att man kunde dra iväg som ni gör men det funkar inte med våra jobb just nu. En annan gång. Men drömmar kostar ju inte som tur är. Får njuta av det lilla istället ;-) Trevlig påsk på er också.

   Radera