17/7 (R)Ullared mm

Efter att vi lämnat Göteborg så drog vi oss utåt mot Ullared en snabbis. Övernattade där och på morgonen gick Ninni iväg på en liten ensamshopping - eller ensam kan man väl inte säga att man var för det var nog "åtskilliga" andra också, tidvis väldigt trångt.
Vet inte vad som tagit åt mig denna resan, har tagit väldigt väldigt lite foton så detta foto är faktiskt lånat av google ;-)
men resterande är mina egna.

Efter shoppingen var det dags att rulla på igen och vi for mot egentligen "inga planerade mål" alls. Absolut noll planer, men hamnade in på Cafe Kvarnen på en fika i alla fall.
Hembakt och gott.


Där kan man om man vill hyra flotte och förare om man är tillräckligt många personer och åka ut på ån och kanske grilla, ha möte eller vad som helst.När vi närmade oss Mariestad började hungern sätta in och vi vek in vid en strand vid Ekudden och lagade oss middag och utsikten var det ju inte så stora fel på vid middagsbordet.
Rullade vidare för att leta nattplats.
Behövde inte åka så långt.
Vid Mariestads golfbana fanns en perkering, inte den charmigaste men den duger bra att stå en natt.


Här finns ett naturreservat och badstrand och även strand där hundar (som vågar bada) får bada, samt flere promenadvägar i skogen.
Tog en kvällspromenad i solskenet och i morgon får det nog bli en längre.


1 kommentar:

  1. Jag har följt er på Fb, men nu har jag läst ifatt här på bloggen. Ni verkar ju ha haft en fin resa på västkusten. Vi har gjort en del av er ö, och det gav mersmak. Får se när nästa gång kan bli. Ha en fortsatt bra resa! Elisabeth och Lennart

    SvaraRadera