Tis 15/7

Vet inte vad som hände idag men det blev väldigt lite bilder tagna i alla fall.
Vi sov länge och försökte sen vakna till lite med kaffe och promenad på Piren i Skärhamn. Då sken solen och det var en underbar dag.


Lämnade  Skärhamn bakom oss och rullade på vidare.
Tänkte oss mot Marstrand och styrde även kosan dit. Hann bara dra i bromsen så kom regnet, så vi lagade oss lite mat i bilen och faktiskt struntade i att gå runt nåt desto mer och titta utan åkte vidare mot Göteborg istället.
Sökte upp H: föräldrar som strandat i gästhamnen här i Göteborg, vid Bommens gästhamn invid Operahuset. Vi letade upp en parkering där det inte var nån tidsbegränsning, betalade avgiften och knatade iväg men tydligen tyckte p-lisa att vi var för långa och sade stopp ;-)
Vi letade upp en annan plats och tassade iväg och äta lite, idag blev det kinamat. Den var riktigt god!
Kvällen kommer fort då man har kul och i morgon är en annan dag.


3 kommentarer:

 1. Nu kan jag säga att jag blir lite sugen på Västkusten igen, det är ju så jäkla fint där och goda skaldjur! Men vi har inga resrutter inplanerade just nu, men mitt i allt så bär det väl iväg.. ;-)
  Hälsa Gun-Britt och Bertil också! / Åsa M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa! Ja det är mysigt här på Bästkusten! Har ätit fisk och skaldjur som aldrig förr denna resa. Hoppas det blir nåt spännande ikväll igen då vi ska ut och fira GB en dag i förskott. Det är det som gör charmen med husbil lite också att man inte behöver planera så mkt. Man åker när man vill, dit man vill och inte behöver boka hotell och stressa fram till.

   Radera
 2. Så himla fina miljöer! Ser ut att vara bra väder också!

  SvaraRadera