En liten helgtur på holmen

Helgen 5-6 juli då man äntligen lyckades vara lediga en helg tillsammans igen så tog vi Hjulius och åkte till grannkommunen Vårdö.
Stannade till vid Gamla färjfästet för Simskälafärjan. Ett helt ok ställe då det inte längre används som färjfäste uan bara är "en tom plats" där man bra kan stå med husbilar/-vagnar tex. (finns dock ingen service men för nån natt och då man inte behöver det går det kanonfint)
Lugnt, och vatten runt omkring en, ganska släta fina berg att sola, bada, grilla (med grill naturligtvis inte direkt på berget) osv.
Här sitter Bella och kikar ut över sjön - kanske hon spanar på gänget med kanotister som åkte förbi?
Vattnet var dock inte det varmaste här ute än, så badkrukan Ninni skippade doppet men Henrik tog sig en svalkande tur i det 15 gradiga vattnet.

Åland har ju fin natur, och här ute bland klippor och skär är det mysigt också.
Här är Ninni ut och "leker" lite, men bara med mobilkameran så det blir som det blir.Här ser man lite mer av platsen, inte så märkvärdig direkt men lugn och stilla och bra utsikt över sjön.
En tysk husbil gjorde oss sällskap samt en norrman som kom cyklande och pratade en sväng då han sett Hjulius på facebook och "måste" ta en bild på honom i verkligheten ;-)
Trevligt.Fina kvällar och vi "bara var".
Solen sade god natt och vi med och inväntade en ny ledig dag.


1 kommentar:

  1. Vilka fina bilder! Fantastiskt att det kan bli så bra med en mobilkamera! En kollega till mig har tagit tjänstledigt ett halvår för att vara på Åland, där hon också bor. Vi skulle egentligen ha hälsat på med jobbet, men budgeten höll inte riktigt...

    SvaraRadera