Stadsbor för ett tag

 Då vi kom hem stannade vi till i stan Mariehamn, och där blev vi en vecka. Det är ju nu i juli som det mesta händer på kobben.
Mycket både båtturister och husbilsfolk är här och det är väldigt trevligt.
Här en bild från en tidig morgonpromenad med hundis - man får passa på att gå ut tidig morgon och senare kvällar nu när det varit lite varmare än normalt.

 En bild från Sjökvarteret, mysigt att strosa runt i. Nyligen avslutades de sedvanliga Sjödagarna som varje år anordnas i Sjökvarteret med skutträff, snipäventyret, barkbåtsbyggartävlingar, musik och mkt mer.

Fick besök av våra vänner med husbilen Rulla-Britt också, samt Ninnis syster med familj och vi lagade middag gemensamt och hade det bra.
Varmt och gott men nära att ta sig ett dopp om man fick för varmt.
 Hunnit med diverse besök på en par tre av stadens restauranger också, och här är det Pub Niska som fick finbesök ;-)
Även Bella väntade på sitt plåtbröd (pizza a´la Micke Björklund) - fast hon fick vänta förgäves för vi beställde givetis inget åt henne annat än vatten. Själva åt vi så vi nästan sprack.

Henriks bror med familj kom till Åland med sin båt och vi hann med ett kort besök i deras Tärnan också och njöt i sommarkvällen.
Lite sol och bad, promenader, träffat en massa bekanta, ätit gott och haft det allmänt bra är en del av det vi hunnit med.
Nog är sommaren den ljuvligaste årstiden om jag får säga min åsikt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar