Dags att åka hemöver.

Tjo va de va livat i holken i lördags...
Tiden går fort då man har roligt och det är dags att börja ställa in sig på att åka hemöver.
Strosade först en del där i naturreservatet i Örebro.
Bla fanns det "utställt" olika fågelholkar. Fladdermusholkar borde man kanske sätta ut hemmavid. :-)Som sagt, många och olika långa slingor fanns det att gå - gick så långt vi nu orkade för det vart otroligt varmt under dagen.
Ännu en vy från naturreservatet.Näckrosor fanns det också, en hel liten sjö nästan. Fina är de!!
Lite mer sommarkänsla, blommor och grönt, solsken och varmt och så en båt som kom tuffande i kanalen.
Vi packade ihop oss och for iväg hemöver så sakteliga. På vägen mötte vi dessa fula moln.
Kom både en rejäl skur regn och några blixtar därifrån, men ganska fort så klarnade det upp och blev hur varmt och fint igen.


Styrde kosan mot Norrtälje, och parkerade på en ...ta da...gratisparkering ;-) igen då, denna gång nära badstranden.
Fördrev tiden med att äta, promenera, äta och dricka, promenera och promenera lite mera :-)
Gick bla längs ån in till "centrum"trakterna och tittade på "konst i ån". 7 olika konstverk av olika konstnärer fanns i och omkring ån.
Vi är väl inte några konst-iga typer ;-)  ...eller jo det är vi kanske... men inte så konstintresserade då - men det var lite skoj ändå och lite annorlunda och vi ville promenera så... det blev ca 20 km totalt den dagen.
Nu lider Henriks semester mot sitt slut och det bär hemåt till Åland igen. Möttes av likafint väder där hemma som vi haft på majoriteten av resan också och stannade inne i stan med husbilen då Ninni är ledig, Henrik ska på jobb, RockOff börjar och det rör sig lite folk i stan så... det är rätt kul att va här - snart är det höst och då är det betydligt färre folk i farten.
Man får passa på och njuta av sommren när den är som bäst.
Men summa summarum så har vår resa gått bra, vi har haft väldigt trevligt hela tiden, och ffa då vi strålat ihop med Henriks föräldrar på olika ställen längs vägen.
Inte så mycket att klaga på annat än att tiden går allt för fort !2 kommentarer:

  1. Det verkar som ni haft en bra Sverigetur och jag hoppas det blev bra när ni kom åter till Rock-festen. de höll på och greja inför den när vi var i Mariehamn. Ha dé gott! Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ellen! :-) Jadå vi var faktiskt inte in på Rock Off en gång i år, men lyssnade utanför flere kvällar. Det räckte för oss.

      Radera