Dag 4 (ons 21/6) vi hade i alla fall...

Efter en natt där vi vaggats till sömn i blåsten som ruskade bilen rejält så tog vi en efterlängtad dusch i "hitechduschen" innan vi åkte iväg.
Kör dessa trista motorvägar, tar en sträcka på benen paus på en alldeles ordinär rastplats med väldigt knögglig väg (kullersten typ).

Behöver inte frysa idag.


En hälsning från Bella; "Min nos känner doften av hamburgare - kaaan jag inte få lite?"
Vi tog en snabblunch på en lite större för att inte säga stor rastplats som borde hetat Rastplatz Allertal-West om vi minns rätt.
Mycket folk, varmt och inga bekymmer att få ta hunden med sig in och beställa mat och äta. Det gillar vi!!


Efter ett antal timmar ledsnade vi på autobahn - finns det nåt tristare ??
Vi tog av på lite småvägar ett tag för att få omväxling och få se något också.
Fick se lite landskap av varierande natur.


Då temperaturen låg runt 26-31 grader ungefär i skuggan så blev det varmt. Vindarna var även de väldigt varma, man märkte inte ens att fönstren och taklucka mm var öppet och full fläkt på in. (nepp har ingen ac tyvärr.)
Vi stannade till och lättade på trycket och klippte hund lite provisoriskt.


Alltså, ni förstår inte hur skönt det är att vi kom iväg trots allt!! Wow!!


Måste ju passa på att testa vår "några euros" lilla zoom-grunka till mobilen. Lite klurig att få att hållas då man zoomar men man kanske lär sig.


Så småningom tar vi ut på motorväg igen så att inte kvällen ska bli för sen. Men jestas vad vägbyggen det är överallt - vet inte hur många vi passerat under dagen.


Som sagt...vi behövde inte frysa...

Nåt av ställena vi passerade - lade inte namnet på minnet och kastade bara upp mobilen och tog ett foto.Kvällen börjar närma sig...


Även Koblenz börjar ligga inom räckhåll.
Man börjar få träsmak i baken.


Framme på ställplatsen i Koblenz. Kostade inte många eurosar, tror det var 5 i dygnet. Den service som fanns var soptömning bara men vi klarade oss denna gång.
Var väl ca 12 bilar där.

Vi var lite hungriga då vi kom fram så vi knatade ut på stan för att se ifall vi hittade nåt ätbart. Flere ställen hade stängt för kvällen där vi gick fram men vi hittade en pizzeria där vi hann käka.
Varmt och gott fastän mörkret sakta kom smygande, behövde inte frysa - inte ens Ninni ;-)

Hemkomna från stan så var det så skönt ute att vi satte oss utanför husbilen en stund, tog ett glas vin, pratade, kollade facebook och lite sånt.
Vi njöt i fulla drag!
Temperaturen visade då ännu på ca 26 grader.
När alla grannar gått i säng och det började prassla konstigt mycket i buskarna bakom bilen så gick vi också till kojs. (bara 30 grader inne i bilen)
En dag full av bilåkande var till ände, och vi var tillslut i början av Moseldalen. YES!1 kommentar:

  1. Koblenz är en fin stad. Där har vi stannat några gånger och tittat runt.

    SvaraRadera